Goedkope prijzen
Belgische topkwaliteit
14 dagen retour
Gratis levering
Gratis afhaling

De vele voordelen van een boxspring

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun slaapkamer te verrijken met een boxspring. Maar hoe komt het nu dat het slaapsysteem zo populair is? We lichten hieronder de verschillende voordelen van een boxspring toe.

Waarom een boxspring kopen?

De voordelen van een boxspring voor jou opgesomd:

1. Luxueuze uitstraling

Boxsprings stralen luxe uit. Zowel het hoofdbord, het kader en de pootjes zijn personaliseerbaar, dus je kan je boxspringbed helemaal afstemmen op je slaapkamerinterieur. Zo zijn er onder andere stoffen, leren en houten uitvoeringen mogelijk.

2. Comfortabele hoogte

Boxspringcombinaties zijn doorgaans hoger dan standaard bedden en dat biedt je heel wat comfort op verschillende vlakken. Zowel het in- of uitstappen als je bed verschonen verloopt een pak eenvoudiger.

3. Ultiem ligcomfort

De combinatie van de meeverende boxspringbodem, de matras en de topmatras bieden je een optimale ondersteuning en ultiem slaapcomfort.

4. Uitstekende ventilatie

Dankzij de open constructie blijft de ventilatie en temperatuur van jouw boxspring optimaal.

5. Lange levensduur

Boxsprings zien er zo luxueus uit omdat ze ook op een doordachte manier samengesteld zijn. Velen worden zelfs met de hand vervaardigd. De stevige bedden hebben daardoor een lange levensduur en gaan maar liefst 25 jaar mee. Zeker als je ze met zorg behandelt en ze af en toe oppoetst met een vochtige doek.

6. Uiteenlopende boxspringtypes

Bij De Slaapspecialist heb je ruime keuze uit verschillende soorten boxsprings. Je kan kiezen uit vlakke boxsprings, complete boxspringsets met bijpassende accessoires, boxsprings met opbergruimte of elektrisch verstelbare boxsprings. Daarnaast zijn we ook verdeler van 2 de Belgische kwaliteitsmerken Van Landschoot en Swissbedding boxsprings.

Overtuigd van de voordelen die de boxspring te bieden heeft?

Kom langs in onze slaapwinkel en ontdek ons assortiment!

Contacteer ons